2013-10-07 09:53:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Szeretne munkahelyet változtatni

Napi horoszkóp október 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A szemlélete teszi, hogy egy kissé zavarosnak látja ma a világot. Úgy alakult a helyzete, hogy az utóbbi időben kénytelen volt valamiféle kettős játékba bonyolódni, emiatt hol így, hol úgy szemlélni a dolgokat. Ideje lenne tisztáznia a dolgokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jól teszi, ha a mai napon a tiszta ész helyett inkább a megérzéseire hallgat. Elsőre talán nehezebbnek, egészen járhatatlannak is mutatkozhat egy út, amiről aztán mégis kiderülhet, hogy az a maga útja. És még az sem baj, ha nem Rómába vezet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön aztán a leginkább közösséginek mondható a jegyek közül, ma mégis nehezére eshet bizonyos emberek társaságát elviselnie. Ez sem biztos, hogy az ő hibájuk, legfeljebb annyiban, hogy túlságosan emlékeztetik önt a saját hibáira.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Hiába akar az égig nőni, nagyratörő terveit képtelenség egyedül megvalósítania. A segítség közel van önhöz, de egyrészt kérnie kell, másrészt ki is kell érdemelnie. Becsülje meg a társát úgy az üzletben, mint a magánéletben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az etikett, bár néha ódivatúnak, vagy modorosnak tűnik, mégis segít abban, hogy az emberek eligazodjanak egymás világában. Ne vegye sértésnek, ha elvárásokat támasztanak önnek. Fordított helyzetben ön is éppen ezt tenné.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Unalmasnak, vagy ellenkezőleg, túl mozgalmasnak, de mindenképpen kissé gépiesnek érzi az életét. Akármilyen sok, vagy kevés is a dolga, sohase feledkezzen meg az álmodozásról! Csak az valósulhat meg, amire vágyni tud.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Szeretné megkötni az önhöz közel álló személyeket, ezért hajlamos lehet mindent beígérni, hogy ragaszkodjanak önhöz. Ám, ha olyasmit ígér, amit képtelen lesz betartani, akkor ezzel csak még inkább eltávolítja őket magától.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Szeretné megkötni az önhöz közel álló személyeket, ezért hajlamos lehet mindent beígérni, hogy ragaszkodjanak önhöz. Ám, ha olyasmit ígér, amit képtelen lesz betartani, akkor ezzel csak még inkább eltávolítja őket magától.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha van valamilyen egészségügyi problémája, vagy egyszerűen csak tart egy bizonyos betegségtől, akkor a mai napon megfelelő szakembert találhat, vagy akár rögtön választ is a kérdéseire. Egy fogászati kezelés is aktuális lenne.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Próbáljon meg kissé kevésbé mereven viselkedni. Ön túlságosan ragaszkodik a saját maga által felállított szabályokhoz, amivel aztán saját maga lest a csalódásainak forrása. Ha kicsit enged az elvárások hálóján, boldogabb lehet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön tudja jól: az igazság önmagában még nagyon kevés. Ha olyasmit mond ki, ami igaz ugyan, de a szeretetet nem tükrözi, akkor még csak szigorú bíró. De, ha a szeretetét is kimutatja a véleménye mellé, akkor jó atya.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Változtatnia kellene az emberekhez fűződő viszonyain. Holt túl kedves, megengedő, vagy épp a másik végletbe esett: önvédelemből elzárkózó, rideg, számító a kapcsolataiban. Előbbi esetben ön, utóbbiban a társai lesznek semmivé.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: